Leer Schema's voor nieuws en gebeurtenissen in je KAISER CAMPING - waarbij Bayern is een ervaring.Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

Nieuws, rapporten, feiten en trivia van het Imperial CAMPING.

 

De nieuwe KAISER MESSENGER is klaar voor u nu bij de receptie. Gratis.

 

 
Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

BAVARIA grootste Apple-MARKT van 10,6. - 2017/08/10

In Beieren grootste Apple de markt van 6 alles tot en met 8 oktober 2017 in Opper-Beierse kuuroord en de badplaats Bad Feilnbach terug naar de gezonde vrucht. Voor de 26e keer, de Moorheilbad tussen Wendelstein en Chiemsee, genoemd vanwege zijn uitgebreide boomgaarden met ongeveer 30.000 bomen en de "Beierse Meran", site van de markt, die naar verwachting meer dan 30.000 bezoekers.
Om te zien, proeven en kopen er zijn niet alleen zo'n 200 variëteiten van biologisch geteelde appels en peren, maar ook tal van secundaire producten, zoals gedistilleerde dranken, likeuren en zelfgemaakte jam. Bovendien, kaas, bacon, bloemen, kruiden, olie en azijn aangeboden. Mand makers en stekels ook hun producten te presenteren. Er zijn dagelijks van 10:00 een muzikaal programma en optredens van folkloristische groepen en de regerende Apple Queen Elizabeth I.

Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

7. Forest Advent Bad Feilnbach  16 + 2017/12/17
Voor de zevende keer herladen ongeveer 60 Standl te bewonderen, Bladeren en dineren. Verscholen tussen de bomen, de kraampjes verspreid in het natuurpark, omringd door Feilnbach, Jenbach en Osterbach. Niet alleen allerlei ambachten en wachten op bezoekers, met inbegrip van culinaire hoogstandjes worden niet vergeten. Crispy vlam brood, zoet Zwetschgenbavesen, raclette kaas op vers brood, glühwein, warme cider of Bad Feilnbach "Woidapfe" warm zowel de vingers en van binnenuit. het Bos van de komst van alphorn spelers, zangers en muziekgroepen en pastorale spel wordt muzikaal omlijst.
St .. Nicholas komt van nature. De toegang is gratis.
Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

WINTER FUN EN CHRISTMAS PROGRAMMA
INCLUSIEF PAKKET + bovendien inclusief:

Onze Kerstmis programma tijdens de feestdagen tot 2018/02/01

Prijs vanaf 23,00 / dag

Korting met Camping Card vanaf 21,00 / dag
- Ihr Campingplatz in Bayern -

KAISER CAMPING

Outdoor Resort Bad Feilnbach


Reithof 2 · D-83075 · Bad Feilnbach


Telefon  +49 (0)80 66 - 88 44 00


Fax       +49 (0)80 66 - 88 44 029

info@ kaiser-camping.com