Beste kampeerders.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website met veel informatie over het KAISER CAMPING Outdoor Resort. Wij wensen u veel surfplezier en verwelkomen u graag binnenkort in Bad Feilnbach.

 

Uw KAISER CAMPING Team



 

In de herfst van 2021 werd KAISER CAMPING Outdoor Resort officieel overgedragen aan de nieuwe directie. Martin Mager stelt zich voor...

René Scherff: DANK AAN ALLE KAMPEERDERS...

 

Meer informatie en nieuws over de camping voor het seizoen 2021 vindt u onder Nieuws.

 



Geachte gasten,

 

Vanwege de aankondiging van het stadsdeelkantoor Rosenheim op 12 november 2021, bestaat nu de 2G-regelgeving en een FFP2-maskervereiste op onze site.

 

Toegang is daarom alleen toegestaan voor gevaccineerde en herstelde personen en kinderen onder de 12 jaar. Gasten die om medische redenen niet kunnen worden ingeënt, krijgen toegang tot het terrein met een actuele PCR-test, maar deze moet elke 72 uur ongevraagd aan de receptie worden getoond en vernieuwd.

 

Toegang tot de camping is alleen mogelijk als u vooraf een schriftelijke reservering heeft gemaakt via ons boekingsportal (uiterlijk 1 dag voor aankomst)

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag!


Blijf gezond!
Uw KAISER-CAMPING Team



KAISER CAMPING in Beieren - dat is vakantie in de Beierse traditie - u beleeft de Chiemsee en het Alpenland van heel dichtbij.

Verblijf in het hart van Opper-Beieren met de allerbeste verbindingen.

Uw reis naar ons is al een ervaring. Het panoramische uitzicht vanaf Irschenberg op het betoverende en veelzijdige Rosenheimer Land, tot aan het Kaisergebergte. Hier begint de wereld van de imposante Beierse Alpen. Neem de afslag Bad Feilnbach en na ca. 3 1/2 km - nog voor het stadsbord - bent u al bij het KAISER CAMPING Outdoor Resort.
Vanaf het begin kunt u comfort & Beierse cultuur voelen. Je blijft hier en wilt misschien niet weggaan.



Vanwege de gunstige ligging in Beieren begint de vakantie al met de aankomst op de route naar het "zuiden".

Zelfs voor de doorgangsgast op weg naar het zuiden (Oostenrijk, Italië, Gardameer....) begint de vakantie al bij aankomst - hier bij KAISER CAMPING.  Blijf een paar nachten en misschien wil je niet verder gaan.



Hier in Bad Feilnbach heeft u de beste verbindingen met alle attracties in het vakantieparadijs van Opper-Beieren.

De Chiemsee is dichtbij, de bergen binnen handbereik, de recreatiegebieden liggen voor de site. Het is 30 minuten rijden naar de Oostenrijkse grens (Kufstein/Tyrol).
Maar ook naar München (voor voetbalfans, naar de Allianz Arena), naar de talrijke meren in de omgeving zoals de Chiemsee, de Tegernsee en talloze kleine zwemmeren, naar de bezienswaardigheden in Salzburg, het kasteel Herrenchiemsee, naar de vesting Kufstein, etc., is de verkeersverbinding ideaal.

Waar harmonie & levensvreugde hun plaats delen

Kaiser Camping Outdoor Resort

Camping.Info Bewertung

Logo camping.info dieser Campingführer lebt!




KAISER CAMPING Outdoor Resort Bad Feilnbach
Reithof 2 · D-83075 · Bad Feilnbach, Telefon +49 (0)80 66 - 88 44 00, info@ kaiser-camping.com