Beste kampeerders,

Bedankt voor uw bezoek aan onze website met veel informatie over het KAISER CAMPING Outdoor Resort. Wij wensen u veel surfplezier en verwelkomen u graag binnenkort in Bad Feilnbach.

 

Uw KAISER CAMPING Team

Veel meer informatie en wat er nieuw is op de camping voor het seizoen 2021 is te vinden onder Nieuws.BESTE CAMPERS,
 
Ondanks een uitstekend functionerend hygiëneconcept op onze site, evenals de accommodatie van ruim 125.000 overnachtingen in dit Corona seizoen zonder incidenten, moeten we de camping vanaf 02.11.2020 weer volledig sluiten volgens de eisen van de federale overheid. Helaas moeten we alle boekingen die na 01.11 uur worden gemaakt, annuleren. - voor onze gasten is dit natuurlijk gratis! Wij heten u graag welkom in een andere periode op de KAISER CAMPING!

 

Voor seizoenskampeerders: Het Beierse Staatsministerie van Volksgezondheid en Zorg heeft meegedeeld dat seizoenskampeerders die hun tweede verblijfplaats op de camping hebben geregistreerd, daar mogen blijven overnachten. (zie § 14: https://www.verkuendung-bayern.de/baymbl/2020-616/ ).
Veelgebruikte voorzieningen, met name sanitaire voorzieningen, moeten gesloten blijven.

Het spijt ons dat we moeten doen alsof deze maatregelen...


Wij staan tot uw beschikking voor al uw vragen!

De openingstijden van de receptie tijdens de afsluiting : 08.00 - 14.00 uur.

 

Blijf gezond!
Uw KAISER-CAMPING TeamKAISER CAMPING in Beieren - dat is vakantie in de Beierse traditie - u beleeft de Chiemsee en het Alpenland van heel dichtbij.

Verblijf in het hart van Opper-Beieren met de allerbeste verbindingen.

Uw reis naar ons is al een ervaring. Het panoramische uitzicht vanaf Irschenberg op het betoverende en veelzijdige Rosenheimer Land, tot aan het Kaisergebergte. Hier begint de wereld van de imposante Beierse Alpen. Neem de afslag Bad Feilnbach en na ca. 3 1/2 km - nog voor het stadsbord - bent u al bij het KAISER CAMPING Outdoor Resort.
Vanaf het begin kunt u comfort & Beierse cultuur voelen. Je blijft hier en wilt misschien niet weggaan.Vanwege de gunstige ligging in Beieren begint de vakantie al met de aankomst op de route naar het "zuiden".

Zelfs voor de doorgangsgast op weg naar het zuiden (Oostenrijk, Italië, Gardameer....) begint de vakantie al bij aankomst - hier bij KAISER CAMPING.  Blijf een paar nachten en misschien wil je niet verder gaan.Hier in Bad Feilnbach heeft u de beste verbindingen met alle attracties in het vakantieparadijs van Opper-Beieren.

De Chiemsee is dichtbij, de bergen binnen handbereik, de recreatiegebieden liggen voor de site. Het is 30 minuten rijden naar de Oostenrijkse grens (Kufstein/Tyrol).
Maar ook naar München (voor voetbalfans, naar de Allianz Arena), naar de talrijke meren in de omgeving zoals de Chiemsee, de Tegernsee en talloze kleine zwemmeren, naar de bezienswaardigheden in Salzburg, het kasteel Herrenchiemsee, naar de vesting Kufstein, etc., is de verkeersverbinding ideaal.

Waar harmonie & levensvreugde hun plaats delen

Kaiser Camping Outdoor Resort

Camping.Info Bewertung

Logo camping.info dieser Campingführer lebt!
KAISER CAMPING Outdoor Resort Bad Feilnbach
Reithof 2 · D-83075 · Bad Feilnbach, Telefon +49 (0)80 66 - 88 44 00, info@ kaiser-camping.com