NIEUWS 2021

ONS ASSORTIMENT ZAL IN 2021 OPNIEUW WORDEN UITGEBREID

- Herinrichting van het gebied op de voormalige rijbaan
- Nieuwe bezetting in de Kaiser-Alm
- Geldautomaat in het entreegebied
- Broodjes bestellen via de mobiele telefoon


LOGO von AWARD 2020

3DE JAAR OP RIJ: ONDERSCHEIDING VOOR KAISERKAMPEREN

Hartelijk dank aan alle KAISER CAMPERS voor de uitstekende beoordelingen op Camping.info. Voor het derde jaar op rij hebben we de prijs ontvangen en konden we de positie van vorig jaar handhaven in de top 50 en de 6e plaats onder de Beierse campings.
Ondanks de lock-down zijn we net zo druk als elke winter om de camping naar het begin van het seizoen te brengen. Wij hopen onze gasten hier in Bad Feilnbach zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen.


GRATIS KEIZERLIJKE KOERIER VOOR GASTEN

U kunt ook onze krant met nieuws van KAISER CAMPING online lezen. U vindt er veel informatie, nieuws en interessante excursiebestemmingen..... en heel veel wetenswaardigheden over uw camping en de omgeving.
KAISER KURIER online


DATUMEN, EVENTS, NIEUWS OP KAISER CAMPING en rond ons kuuroord Bad Feilnbach.Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

KAISER CAMPING IN HET BESTE GEZELSCHAP

Bad Feilnbach: Het kuuroord is een van de beste in Duitsland! Het huidige onderzoek van de FOCUS-GESUNDHEIT uitgave "Reha, Kuren, Heilbäder 2018 en 2019 en 2020" bewijst op indrukwekkende wijze: Bad Feilnbach is een van de beste kuuroorden van Duitsland.
De FOCUS kuurlijst is een belangrijke en geloofwaardige gids voor patiënten en gezondheidsbewuste vakantiegangers.Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

GRATIS KEIZERLIJKE KOERIER

Informatie, nieuws, interessante excursiebestemmingen..... en veel wetenswaardigheden over uw camping en de omgeving.
De KAISER KURIER is gratis voor onze gasten.

In 2020 kon geen enkel nummer worden gepubliceerd vanwege de Corona-crisis!

 

KAISER KURIER onlineAktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

KAISER CAMPING VOOR HET 3E JAAR OP RIJ

Camping.info Award 2021

Hartelijk dank aan alle KAISER CAMPERS voor de uitstekende beoordelingen op Camping.info. Wij zijn er trots op dat wij deze prijs voor het derde jaar op rij hebben gekregen en dat wij onze positie van vorig jaar in de top 50 en de 6e plaats onder de Beierse campings hebben kunnen handhaven.
Het hele Kaiser-Camping-team is blij dat het deze felbegeerde publieksprijs weer naar Bad Feilnbach heeft kunnen halen.Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

ZDF - GEFILMDE REPORTAGE

In 2019 werd ZDF gefilmd bij KAISER CAMPING.

In 2019 filmde ZDF het verblijf van een kampeerfamilie op Kaiser Camping voor een reportage. Daarbij hebben ze ook de processen op onze camping gefilmd en andere kampeerders en het management van de camping geïnterviewd.Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

KAISER CAMPING APP IN DE WINKEL

APP gratis beschikbaar in de App Store

Campodo" is de naam van de app die informatie geeft over alles wat met het resort te maken heeft. Vragen zoals: wanneer is het mogelijk om aan te komen, of wanneer en waar vindt het kindervermaak plaats, kunnen eenvoudig via de functies van de app worden opgeroepen.
Als verdere menu-items zijn er uitgebreide tips voor wandel- en fietstochten, excursies, maar ook speciale evenementen en een overzicht van alle faciliteiten van de camping beschikbaar.
Foto's en opmerkingen kunnen worden geplaatst en tips kunnen ook worden doorgegeven van gast naar gast. Daarnaast is informatie over nieuwe kampeerartikelen en dealernieuws te vinden in een mediabibliotheek.


Kaiser Camping Outdoor Resort

Camping.Info Bewertung

Logo camping.info dieser Campingführer lebt!
KAISER CAMPING Outdoor Resort Bad Feilnbach
Reithof 2 · D-83075 · Bad Feilnbach, Telefon +49 (0)80 66 - 88 44 00, info@ kaiser-camping.com