Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

René Scherff (links) met opvolger Martin Mager

SUCCESVOLLE OVERNAME DOOR NIEUW MANAGEMENT

De directeur Martin Mager stelt zich voor:

Mijn naam is Martin Mager, ik bracht mijn eerste vakantie al op de leeftijd van ½ jaar op de camping door met mijn ouders. Sindsdien kan ik kamperen met zijn vele facetten mijn hobby en mijn passie noemen.
Mijn professionele carrière begon als inwoner van München in een 4-sterren hotel aan de Sendlinger Tor. Sindsdien hebben mijn wegen in het hotelwezen mij door Oostenrijk, Zwitserland en ook Australië en Nieuw-Zeeland gevoerd.


Na 11 jaar als hoteldirecteur van de InterContinental Hotels Group, ben ik nu aangekomen in ons mooie Bad Feilnbach. Nu kijk ik uit naar een succesvolle en spannende tijd met u, onze gasten en mijn geweldige team op Kaiser Camping Outdoor Resort.

Vriendelijke groeten en ik kijk ernaar uit u binnenkort te ontmoeten
Martin Mager


Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

RENÉ SCHERFF BEDANKT ALLE KAMPEERDERS EN MEDEWERKERS

Beste Kaiser kampeerders,

BEDANKT VOOR 8 GEWELDIGE JAREN SAMEN!
Zoals reeds gemeld, heb ik het beheer van de camping overgedragen aan de heer Martin Mager.
Na mijn overname rond de jaarwisseling 2013/14 kon ik met de hulp van mijn team het door insolventie bedreigde TENDA-PARK binnen enkele jaren onder een nieuwe naam uitbouwen


tot een van de populairste campings in Duitsland en veruit de grootste aanbieder van overnachtingsmogelijkheden in de regio Chiemsee-Alpenland. De campingprijzen van de afgelopen 3 jaar, evenals de onevenredige toename van het aantal overnachtende gasten, hebben de moderniseringsinspanningen zoals de bouw van de KAISER ALM, de renovatie van de sanitaire gebouwen, vele andere vernieuwingen en de campingfilosofie rijkelijk beloond.
...en wat is er zo treffend gezegd?! : "Als het op zijn best is, moet je stoppen." Eind 2021 verlaat ik KAISER-CAMPING Outdoor Resort en verkoop ik ook mijn bedrijfsaandelen aan mijn compagnons om mij aan een nieuw project te kunnen wijden.
Ik wil dan ook alle vakantie- en seizoenkampeerders nogmaals bedanken voor hun trouw aan de camping, de grote steun, de ontelbare aanbevelingen en de vele warme persoonlijke contacten. Natuurlijk wil ik ook al mijn hardwerkende medewerkers van de afgelopen jaren bedanken!


Ik wens de heer Mager het allerbeste en veel succes bij het beheer en de verdere ontwikkeling van de camping en natuurlijk nog veel meer onvergetelijke vakantiebelevenissen bij KAISER-CAMPING voor alle kampeerders.

Met vriendelijke groet, René Scherff


NIEUWS 2021

ONS ASSORTIMENT ZAL IN 2021 OPNIEUW WORDEN UITGEBREID

- Herinrichting van het gebied op de voormalige rijbaan
- Nieuwe bezetting in de Kaiser-Alm
- Geldautomaat in het entreegebied
- Broodjes bestellen via de mobiele telefoon


LOGO von AWARD 2020

3DE JAAR OP RIJ: ONDERSCHEIDING VOOR KAISERKAMPEREN

Hartelijk dank aan alle KAISER CAMPERS voor de uitstekende beoordelingen op Camping.info. Voor het derde jaar op rij hebben we de prijs ontvangen en konden we de positie van vorig jaar handhaven in de top 50 en de 6e plaats onder de Beierse campings.
Ondanks de lock-down zijn we net zo druk als elke winter om de camping naar het begin van het seizoen te brengen. Wij hopen onze gasten hier in Bad Feilnbach zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen.


GRATIS KEIZERLIJKE KOERIER VOOR GASTEN

U kunt ook onze krant met nieuws van KAISER CAMPING online lezen. U vindt er veel informatie, nieuws en interessante excursiebestemmingen..... en heel veel wetenswaardigheden over uw camping en de omgeving.
KAISER KURIER online


DATUMEN, EVENTS, NIEUWS OP KAISER CAMPING en rond ons kuuroord Bad Feilnbach.Het evenement moest worden afgelast vanwege de nieuwe situatie van de Corona-pandemie.

Bad Feilnbach:  Der Kurort gehört zu den besten in ganz Deutschland!

WEIHNACHTSPROGRAMM 2021 im KAISER CAMPING

 

25.12.2021 16:30, Brood bakken op stokjes

Trefpunt bij de receptie
26.12.2021 17:30,
Lantaarnwandeling,

Ontmoetingspunt bij de receptie, gevolgd door punch en glühwein
27.12.2021 Kaiser Camping Kerstmarkt
28.12.2021 Kaiser Camping Kerstmarkt
29.12.2021 14:30 Koetsrit,
Ontvangst ontmoetingspunt (inschrijving vóór 28.12.21)
30.12.2021 17:00-18:30
warme wafels, punch en glühwein, trefpunt bij de receptie

Programmaonderdelen kunnen worden geannuleerd, vervangen door andere programmaonderdelen of uitgesteld als gevolg van weersomstandigheden.Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

KAISER CAMPING IN HET BESTE GEZELSCHAP

Bad Feilnbach: Het kuuroord is een van de beste in Duitsland! Het huidige onderzoek van de FOCUS-GESUNDHEIT uitgave "Reha, Kuren, Heilbäder 2018 en 2019 en 2020" bewijst op indrukwekkende wijze: Bad Feilnbach is een van de beste kuuroorden van Duitsland.
De FOCUS kuurlijst is een belangrijke en geloofwaardige gids voor patiënten en gezondheidsbewuste vakantiegangers.Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

GRATIS KEIZERLIJKE KOERIER

Informatie, nieuws, interessante excursiebestemmingen..... en veel wetenswaardigheden over uw camping en de omgeving.
De KAISER KURIER is gratis voor onze gasten.

In 2020 kon geen enkel nummer worden gepubliceerd vanwege de Corona-crisis!

 

KAISER KURIER onlineAktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

KAISER CAMPING VOOR HET 3E JAAR OP RIJ

Camping.info Award 2021

Hartelijk dank aan alle KAISER CAMPERS voor de uitstekende beoordelingen op Camping.info. Wij zijn er trots op dat wij deze prijs voor het derde jaar op rij hebben gekregen en dat wij onze positie van vorig jaar in de top 50 en de 6e plaats onder de Beierse campings hebben kunnen handhaven.
Het hele Kaiser-Camping-team is blij dat het deze felbegeerde publieksprijs weer naar Bad Feilnbach heeft kunnen halen.Aktuelle Termine und Veranstaltungen im Kaiser Camping

ZDF - GEFILMDE REPORTAGE

In 2019 werd ZDF gefilmd bij KAISER CAMPING.

In 2019 filmde ZDF het verblijf van een kampeerfamilie op Kaiser Camping voor een reportage. Daarbij hebben ze ook de processen op onze camping gefilmd en andere kampeerders en het management van de camping geïnterviewd.


Kaiser Camping Outdoor Resort

Camping.Info Bewertung

Logo camping.info dieser Campingführer lebt!KAISER CAMPING Outdoor Resort Bad Feilnbach
Reithof 2 · D-83075 · Bad Feilnbach, Telefon +49 (0)80 66 - 88 44 00, info@kaiser-camping.com