Onze KASIER-ALM in de Jenbach

Een culinaire ervaring op het rendez-vous met fohen mensen.

Culinaire lekkernijen uit Beieren en Tirol vers op tafel.

In de Kaiseralm en de biertuin is er van Pasen tot en met half oktober altijd een gezellige plek voor een "borrel". Voor een ontmoeting met goede bekenden, voor een hapje in de middag of een gezellige maaltijd met een glas wijn of fisch gezapften bier in de avond.
De "klim" naar de KAISER-ALM duurt slechts 45 seconden.

Delicatessen uit Beieren & Tirol


In een gezellige alpiene sfeer bestelt u traditionele lekkernijen met een vleugje creatie uit de keuken. Of u kunt genieten van uw culinaire hoogstandjes in de biertuin aan de zonnige kant van de Alm. Op de menukaart vindt u alles van heerlijke Beierse lekkernijen tot "gerechten uit de Alpen" of Tiroolse snacks. Er zijn ook snacks voor de honger tussendoor en ook "home cooking".


Openingstijden van de Alm


Openingstijden in het hoofdseizoen dagelijks
16:30 - 22:00
16:30 - 21:00 "warme keuken".
Alle gerechten ook om mee te nemen!
We kopen regionale producten en bereiden deze vers voor. Een plaatselijke brouwerij zorgt voor drankjes en een aantal "Obstler" komt uit Bad Feilnbach...Het is leuk in de biertuin als het donker wordt...

Tijdens het zomerseizoen speelt de "Musi auf" hier op menig gezellige avond. Er worden barbecuespecialiteiten aangeboden en soms wordt er "stokbrood" gebakken bij het kampvuur.

Waar gelukkige mensen samen zijn.

Kaiser Camping Outdoor Resort

Camping.Info Bewertung

Logo camping.info dieser Campingführer lebt!KAISER CAMPING Outdoor Resort Bad Feilnbach
Reithof 2 · D-83075 · Bad Feilnbach, Telefon +49 (0)80 66 - 88 44 00, info@kaiser-camping.com